Cursussen    

De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde. (Augustinus)

 

Altijd al willen weten wat je ziet als je kijkt door een filosofische bril? 

Of overspoeld geraakt door berichten in de krant en op televisie?

Een groeiend verlangen naar helderheid in de chaos van je hoofd en je hart?

Misschien hebben ingrijpende gebeurtenissen je aan het denken gezet en ben je de draad van je leven verloren, of wil je nou eindelijk wel eens weten wat een gelukkig leven is.

Doemen er vraagtekens op bij de zekerheden van het geloof, waarmee je bent opgegroeid? Wellicht heb je behoefte aan een uitstapje naar het Oosten.

Of je wilt een reis maken door de geschiedenis, waarbij je via beeldende kunst en muziek kennismaakt met veranderende beelden over mens en God.

Stelt de dood je voor vragen zonder antwoord? Zou je het leven willen vieren via kunstzinnige en muzikale verbeeldingen van de dood?

In de cursussen reizen we door de wereld, een boek met vele bladzijden. Zoek uit welke bladzijden interessant zijn voor jou of voor u en reis mee! Soms is Mariëlle Polman de enige begeleider, soms werkt ze met iemand samen. Zo worden de kunst- en filosofiecursussen gegeven in samenwerking met Christine Elkhuizen. Zij zoomt in op de beeldende kunst, Mariëlle Polman op de filosofische en religieuze achtergrond en op de muziek.


 

© Mariëlle Polman Nijmegen | Realisatie: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 31-10-2015 .